Yargı’da Ilgaz kurtuldu! Tuğçe ile Efe evlendi

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı, kadrosunda Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı, 93’üncü bölümüyle ekranlara geldi

EKİPLER PUSU KURDU

Tuğçe babasını arayarak Nevzat’ın takıntı haline gelen bir ritüelinin olduğunu, cenazeleri muhakkak sırayla teslim ettiğini söyledi. Eren evi kontrol ettikten sonra Nevzat’ın tekrar geleceğini anlayarak Oktay’ın cesetini bırakmayı teklif etti. Herkes bu konuda hemfikir oldu.

YELİZ GÖZALTINDA

Merdan olayları anlayınca Osman her şeyi itiraf etmek zorunda kaldı. Yekta hasta yatağında Ilgaz’ın kaçırıldığını öğrenince yerinde duramadı zor zapt edildi. Yeliz eşini öldürmekten, avukatı da suça yardım ve yataklıktan gözaltına alındı.

EKİPLER NEVZAT’I YAKALADI

Ekipler kurduğu pusu sayesinde Nevzat ve adamını yakaladı. Eren sinirinden Nevzat’ı otomobile yaslayıp Ilgaz’ın nerede olduğunu sert bir şekilde sordu. Nevzat öyle birisini tanımadığını söyledi. Merdan, Hüsnü’nün askerlik arkadaşı gibi davranarak odasına girdi. Hüsnü çıkaramayınca çok uzatmadı. Kalkarken yaplayayan Merdan, ilaç kutusunu devirerek zehirin olduğu ilaç şişesinin kırılıp dökülmesini sağladı.

ILGAZ KURTARILDI

Kayalıklara sürtünerek ellerini çözen Ilgaz, uzaktan geçen bir yük gemisine bağırak sesini duyurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Ilgaz tek çarenin ufakta gördüğü karaya yüzerek gitmek olduğunu düşünerek kıyafetleri ağırlık yapmasın diye çıkarttıktan sonra kendini denize bıraktı. Ceylin ve Yekta’nın ulaştığı Dilan sayesinde Çınar serbest kaldı. Ceylin, Eren ve İclal tahmin yürüterek gelen sinyaller doğrultusunda ıssız bir adaya bırakılmış olabileceğini düşündü. İclal, ‘hayırsız ada’ şeklinde bilinen Sivri Ada’nın en uygun yer olduğunu söyledi. Ekipler Sivri Ada’da arama yaparken Ilgaz’ın kanlı iiplerini bulduğu an, Ceylin’e de bir telefon geldi. Ilgaz’ın hastanede olduğu öğrenen herkes soluğu yoğun bakım ünitesinde aldı. Ilgaz tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirdi.

TUĞÇE’YLE EFE EVLENDİ

Parla ile Canberk beraber vakit geçirken Parla’nın arkadaşı fotoğraflarını çekip Canberk’in eşine göndermiş. Ceylin, hastaneden çıkan Ilgaz’a haritadan bir yer seçmesini ve birlikte yaşadıklarını bırakıp uzaklara taşınmalarını istedi. 2 ay sonra taşınmak için evdeki eşyaları toplattılar. Tuğçe ile Efe evlendi. Ceylin, Ilgaz ve Mercan, Muğla’ya taşındı. Eren ve Yekta yakış arkadaşlarına yolculukta eşlik etti. Ilgaz, bahçede toprağa gömülmüş cesedi fark etti. Ceylin karamsarlığa kapılarak lanetlendiklerini düşünmeye başladı. Ceylin, kardeşi İnci’nin öldüğü gün lanetlendiklerini fikrdinden uzaklaşamadı bir türlü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x